Valse beschuldigingen vanuit de Tilburgse politiek of van de burgemeester komen steeds weer voor als Hans Smolders op basis van inhoud en feiten pijnlijk blootlegt hoe onbetrouwbaar en onbekwaam de Tilburgse politiek werkt.
De valse beschuldigingen dienen puur als bliksemafleider en het is zeer kwalijk dat de media zich zeer gewillig voor dit karretje laat spannen!
Alles lijkt geoorloofd als je niet meewerkt met de bestaande politieke vriendenkliek op het stadhuis, maar ook het Tilburgse incestcircuit rondom B&W levert gretig hand en spandiensten omdat ze vaak direct of indirect afhankelijk zijn van de politiek!

 

 24 juni 2014

 


26 juni 2014

 


27 juni 2014

 

Telefoongesprek
Telefoongesprek 1
Telefoongesprek 2

 

Omdat het valse beschuldigingen zijn en er geen enkel bewijs is heb ik toch maar een telefoongesprek met Sjef Robben opgenomen.

Het volgende kwam daaruit;

-Sjef Robben ZEGT nu ineens dat hij ervan uit gaat dat het een misverstand is en hij wil heel graag weer gewoon normaal met Smolders omgaan en hoopt dat we elkaar weer gaan groeten en gewoon klaar ermee?????

-De allang gepensioneerde (oortjes werken dan ook niet optimaal) Sjef Robben heeft er spijt van dat hij zijn CDA collega Rein Valk klakkeloos heeft geloofd (geloof & CDA), want zelf heeft hij het niet gehoord.

-Ook de persoon waar het over zou zijn gegaan, Cecile v Berkel, heeft niets gehoord en ex wethouder Joost Moller die echt vlakbij zit had OOK niets gehoord??

-Binnenkort zal wel een van de vele politieke tegenstanders komen die ineens beweert wel wat gehoord te hebben, je kunt erop wachten............

-Sjef Robben bevestigt dat wij onderling al lang een hele goede verstandhouding hebben en altijd netjes met elkaar zijn omgegaan, dan is zijn gedrag nu ineens toch wel heel erg vreemd door niet eerst aan mij te vragen of het waar is wat hem wordt verteld.

-Sjef Robben wilde het ook helemaal niet in de media hebben, echt nie echt nie, maar hij gaat direct zonder iets aan Smolders te vragen een gigantisch theater maken en het CDA stuurt vele dagen later van hun valse beschuldiging wel een persbericht!

Er wordt steeds maar aan voorbij gegaan dat er echt op onfatsoenlijke wijze een gesprek is afgeluisterd tussen twee raadsleden van de Lijst Smolders die ook nog eens zachtjes zaten te praten om het debat niet te verstoren.

 


27 juni 2014

 


27 juni 2014

 


27 juni 2014

 


28 juni 2014

 

Omroep Brabant - 28 juni 2014
Telefoongesprek geeft duidelijkheid na valse beschuldiging CDA met veel theater maar zonder enig bewijs

 

 

Klik hier voor de vele valse beschuldigingen die eerder al gedaan zijn

 

 

 

Webhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016