officiële vragen aan het college van B&W 7 april

Logo LSTLIJST SMOLDERS TILBURG Logo LST


Aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tilburg

Betr.: Vragen ex. art. 47 Reglement van Orde

Tilburg, 7 april 2007


Goedwillende Tilburgers uit huis gejaagd door Politiek!!


Geacht College,

Als het artikel in het Brabants Dagblad van vandaag klopt, moet het toch niet veel gekker worden als u nu ook nog de goedwillende burgers in de Europalaan, die zich gewoon normaal gedragen en nooit overlast bezorgen, uit hun huizen gaat jagen of een oprotpremie aanbiedt om hun huizen te verlaten.

Natuurlijk moet er iets gebeuren met de gedetineerde die weer terugkeren in de maatschappij, maar niet tegen elke prijs. Wij van de LST hebben ons dan ook al vaak afgevraagd wat de politiek nu eigenlijk doet voor de welwillende hardwerkende Tilburgers die geen overlast veroorzaken. Wij zien wel dat niets gek genoeg is en kosten nog moeite worden gespaard als het gaat om drugsverslaafde, asociale mensen, economische asielzoekers en criminelen.

De Goedwillende Tilburgers worden vaak niet serieus genomen en financieel en sociaal uitgeknepen als citroenen. Het is een kwestie van tijd dat ze dit niet meer zullen pikken. Zij betalen immers vaak ook nog eens letterlijk en figuurlijk de rekening voor dit wanbeleid.

Een en ander noopt ons tot het stellen van onderstaande schriftelijke vragen;

1. Klopt de inhoud van de artikelen in het Brabants Dagblad m.b.t. de voorziening begeleid wonen "De Sluis"
2. Wat gaat u dan onderhand doen voor mensen die in de problemen zitten dan wel financieel of sociaal, die nooit overlast veroorzaken, niet crimineel zijn en gewoon de gigantische belastingen, de veel te hoge energie rekeningen en de explosief gestegen verplichte ziekenfondspremie enz. enz. netjes op tijd betalen?
3. Wat gaat u dan onderhand doen voor ouderen die in de problemen zitten dan wel financieel of sociaal die dit land met bloed zweet en tranen hebben opgebouwd?
4. Hoe kunt u zo respectloos omgaan met de goedwillende Tilburgers uit de Europalaan als er pas a.s. donderdag een info avond is en de woningbouwvereniging ook dan pas met de bewoners om de tafel gaat zitten?

 

 

 

 

 

 


Hans Smolders, Peter van den Hoven, Patrick v/d Wijgert, Arjen Roos, Harrie de Swart

 


Debat 4 mei
onderwerp: Tilburgers uit hun huis wegens voorziening begeleid wonen "De Sluis"

 


12 april 2007

 


7 april 2007


Klik hier om onderstaand artikel te vergrotenWebhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016