24 april 2007


Klik hier om onderstaand artikel te vergroten

 

Klik hier om onderstaand artikel te vergroten

 


omroep Brabant radio
24 mei 2007

 

officiële vragen art. 47 aan het college

Logo LSTLIJST SMOLDERS TILBURG Logo LSTAan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tilburg

Betr.: Vragen ex. art. 47 Reglement van Orde 23 mei 2007

Risicowedstrijd totaal onderschat door Vreeman!!

Gisteren dinsdag 22 mei, was er een vriendschappelijke wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Marokko. Na eerdere grote incidenten met Marokkaanse fans zou je denken dat er ver voor deze wedstrijd nagedacht wordt over de veiligheid in en rondom het stadion. Maar nee hoor, zoals gewoonlijk loopt de pappen en nathoudende burgemeester van Tilburg weer achter de feiten aan en beseft men pas tijdens de wedstrijd dat het uit de hand gaat lopen! Zelf wil Vreeman kost wat kost overkomen als zeer daadkrachtig maar in werkelijkheid toont hij telkens weer pure SCHIJNDAADKRACHT. Burgemeester Vreeman is er wel als de kippen bij om een totaal belachelijke aangifte te doen tegen Raadslid Hans Smolders en deze schijndaadkracht van deze burgemeester zien we ook terug t.a.v. onschuldige ondernemers. Maar ook bij de Iman Salam, de geruchtmakende Feyenoord Combi soap, schietincident 013 enz. enz. Vanochtend was er in het Brabants Dagblad weer een staaltje schijndaadkracht te lezen en wel "Vreeman vaardigt noodbevel uit", dat klinkt weer heel daadkrachtig maar in werkelijkheid probeert u daarmee alleen nog uw gezicht enigszins te redden en loopt zoals gewoonlijk weer volledig achter de feiten aan. Dan rest alleen nog maar een beeld naar buiten te brengen alsof Burgemeester Vreeman er alles aan gedaan heeft!! Vervolgens zal er de komende dagen wel weer om de waarheid heen gedraaid en gekronkeld worden!

Pure schijndaadkracht noemt de Lijst Smolders dat!

Een en ander noopt ons tot het stellen van onderstaande vragen,

1. Heeft u op het laatste moment uw reisje naar Turkije afgezegd voor deze risico oefenwedstrijd?

2. Zo, nee waarom dan wel?

3. Zo ja, wist u dan dat er al eerder grote ongeregeldheden waren geweest bij wedstrijden van Jong Marokko zoals o.a. in Utrecht, Kerkrade, Arnhem?

4. Zo ja, waarom zijn er dan vooraf geen adequate maatregelen genomen.

5. Weet u dat er Stewards, oftewel betrokken Tilburgse voetballiefhebbers, weerloos en al liggend op de grond geschopt en geslagen zijn?

6. Wist u dat er gewone onschuldige fatsoenlijke Tilburgers van hun fiets geslagen zijn en oudere mensen zwaar beledigt?

7. Weet u dat de spoor van vernielingen een grote inpact heeft op de Tilburgers?

8. Wordt het niet eens de allerhoogste tijd dat u meer in Tilburg bent i.p.v. dat u zich inzet voor al uw vele nevenfuncties zoalso.a. ook nu weer als voorzitter van een commissie, die de landelijk PVDA moet gaan redden?

9. U wordt nu al de Burgemeester van buitenlandse zaken genoemd, maar ware het niet beter als u zich als burgemeester van Tilburg zich volledig inzet voor Tilburg?

 

Hans Smolders, Peter van den Hoven, Patrick v/d Wijgert, Arjen Roos, Harrie de Swart

 Webhosting & Design door Corina van Weert
Copyright © Hans Smolders Tilburg / 2003-2016